Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Radnik i Sloboda u Bijeljini podijelili bodove

Preuzmite sliku

U okviru posljednje utakmice 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Radnik je ugostio ekipu FK Sloboda, a konačan rezultat glasio je 1:1.

Prvo poluvrijeme nije donijelo mnogo toga za vidjeti na terenu. Igralo se dosta tvrdo i oprezno sa obje strane i gledali smo poprilično dosadan meč. Nekoliko poluprilika sa obje strane nisu bile dovoljne za promjenu rezultata.

Sloboda je početkom drugog poluvremena stigla do vodstva protiv Radnika. Pogotku je prethodila velika greška defanzivca Radnika Ivana Šuberta kome je lopta prošla ispod noge, te došla do Osmića koji zaobilazi golmana Radnika i pogađa mrežu domaćih za 0:1.

Igrao se 64. minut utakmice kada je mrežu gostiju za 1:1 zatresao Vladimir Bradonjić nakon fantastične akcije iz kornera ekipe iz Bijeljine.

Do kraja susreta oba tima su imala veliku priliku za vodstvo. Po sjajnu priliku imali su Bradonjić i Dženis Beganović sa samo nekoliko metara nisu uspjeli da zabiju pogodak. Susret je okončan neriješenim rezultatom (1:1). (Tuzlanski.ba) 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje