Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbaler Slobode Adnan Mujkić uspješno operisan u UKC-u Tuzla

Preuzmite sliku

Dvadesetjednogodišnji fudbaler Slobode Adnan Mujkić koji je pred početak nove sezone otišao na posudbu u Slogu iz Simin Hana danas je uspješno operisan u UKC-u Tuzla.

Nakon što je našem mladom stoperu ustanovljena dijagnoza parcijalna ruptura napuknuće prednjeg križnog ligamenta stvar u svoje ruke uzeo je iskusni prim. dr. Hajrudin Kačar koji je sa svojim timom danas uspješno izveo operaciju kod Adnana Mujkića.

  • adnan-mujkic1
  • Operacija je prošla odlično, veoma sam zadovoljan urađenim poslom. Sada slijedi pauza od najmanje šest mjeseci, a onda povratak na teren i nastavak sa treninzima” – kazao je Mujkić za Tuzlanski.ba i dodao:

    Iskreno teško mi je sve ovo palo iz razloga što sam radnik i što sam navikao da stalno budem u pogonu. Ali znate kako kažu, što nas ne ubije to nas ojača. Sada slijedi oporavak, želim što prije da se vratim treninzima. Hvala puno svima na riječima podrške, to mi puno znači…” – kaže Adnan Mujkić.

    Ispred redakcije portala Tuzlanski.ba Adnanu Mujkiću želimo što brži i uspješniji povratak na teren ali i povratak među Crveno-crne sa Tušnja gdje je ponikao. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje