Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fotografija navijača Benfice totalni je hit, vidite li i vi na njoj nešto naopako?

Preuzmite sliku

Portugalska Benfica večeras će u 21 sat u Njemačkoj pokušati odbraniti 4:2 prednost iz prve četvrtfinalne utakmice Evropske lige.

Voljeli bi toj utakmici uživo svjedočiti i dvojica navijača lisabonskog kluba, ali ispred njih je iz nevjerovatnog razloga vrlo tijesna utrka s vremenom.

Dečki su, naime, uprkos svim dostupnim digitalnim kartama i aplikacijama uspjeli završiti u – krivom Frankfurtu! Dospjeli su u onaj u istočnom dijelu Njemačke, u Frankfurt na Odri, koji je udaljen ‘samo’ šest stotina kilometara od stadiona na kojem slijedi nogometni okršaj.

Da bi stvar bila time luđa, tako barem navode njemački mediji, mladići ne bi imali pojma da se nalaze u krivom gradu da ih nisu na to upozorili njihovi prijatelji na Instagramu.

Sretni što su stigli na cilj, i što su se napokon dočepali njemačkoga piva, objavili su fotografije na svojim profilima, pa u komentarima saznali da su doslovno otišli predaleko. Budući da je posljednja, još uvijek iz Frankfurta na Odri, objavljane prije dva sata, još uvijek ima nade da će stići u pravi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,