Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

FK Sloboda Tuzla: Obavještenje o načinu ulaska i ponašanju na stadionu

Preuzmite sliku

Utakmica 6. kola u kojoj se sastaju FK Sloboda i FK Sarajevo počinje u 19 sati. Za istu vlada izuzetno veliki interes. Pozivamo navijače da poštuju upustva o načinu ulaska, ponašanju na stadionu.

Kapije JU Gradskog stadiona Tušanj će biti otvorene u 17:30 sati. Na zapadu, na glavnom ulazu će biti otvorene tri kapije od kojih će jedna biti rezervisana za ulazak navijača i simpatizera koji posjeduju premium člansku kartu.Na sjeveru će biti otvorene dvije kapije.

Vlasnici premium članskih karti imaju besplatan ulaz, dok vlasnici standardnih članskih karti imaju popust na kartu u visini od 50%. Za djecu do 12 godina je obezbijeđen besplatan ulaz.

Vlasnici premium i standardnih članskih karti prilikom ulaska na stadion moraju redarima na ulazu pokazati identifikacioni dokument, člansku kartu čije se ime mora poklapati sa identifikacionim dokumentom, a uz to vlasnici standardnih članskih karti pokazuju i kartu za utakmicu.

Vlasnik standardne članske karte može ostvariti popust samo za jednu kartu, dok drugu ili više njih plaća po punoj cijeni u visini od 10 KM za zapad ili 7 KM za sjever.

Navijači i simpatizeri koji su članske karte kupili do 20.08.2021. godine (petak) mogu ostvariti pogodnosti koje iste nude i naći će se na spiskovima na kapijama, dok svi ostali plaćaju kartu u visini od 10 KM za zapad ili 7 KM za sjever.

Za sve navijače i simpatizere koji budu željeli prisustvovati utakmici, a do karti nisu došli u pretprodaji, iste će moći kupiti za obje tribine na biletarnici stadiona Tušanj kod glavnog ulaza od 17:30 sati.

Najvijači i simpatizeri koji su putem fan shopa kupili svoje karte, iste će moći preuzeti na biletarnici od 17:30 sati.

Tokom ulaska, na tribinama, tokom izlaska, mora se održavati distanca, moraju se nositi maske, te se moraju poštovati i ostale higijensko epidemiološke mjere koje je donio Krizni štab TK i Krizni štab FBiH.

Zabranjeno je unošenje pića u bocama i limenkama. Zainteresovani navijači će do osvježena moći doći u krugu stadiona, prema zapadnoj tribini.

U slučaju nepoštivanja istih, službenici MUPa TK, kao i predstavnici zaštitarske agencije, biće prinuđeni odstraniti sa utakmice lica koja se ne pridržavaju uputa.

Molimo sve zainteresovane navijače i simpatizere da karte kupe u pretprodaji kako bi na samom ulazu na stadion izbjegli velike gužve, saopćeno je iz FK Sloboda Tuzla.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje