Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

FK Sloboda naredne sedmice dobija novog predsjednika?

Preuzmite sliku

Za petak 29. mart u 17:00 sati u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla zakazana je vanredna sjednica Skupštine FK Sloboda na kojoj će kako saznaje Tuzlanski.ba biti izabran novi predsjednik UO FK Sloboda.

Kako saznajemo sa predsjedničke funkcije će odstupiti Senad Mujkanović, a njegov nasljednik će biti Sead Kozlić koji je 2016. godine bio u sastavu Upravnog odbora premijerligaša sa Tušnja.

Povlačenjem Mujkanovića sa mjesta predsjednika, po klupskom statutu klub automatski ostaje bez kompletnog Upravnog odbora. Ostaje da se vidi ko će činiti sastav novog Upravnog odbora na čijem će čelu biti Kozlić, inače uposlenik BH Telecoma.

Za ove promjene naravno bit će potrebna i podrška članova Skupštine FK Sloboda koji će glasati o svim prijedlozima koji će biti na dnevnom redu.

Također, saznajemo kako će na Skupštini Senad Mujkanović biti predložen da bude u Nadzornom odboru FK Sloboda.

Podsjetimo, posljednja redovna Skupština FK “Sloboda” Tuzla održana je 12. oktobra tada je jednoglasnom podrškom usvojen Izvještaj o radu i poslovanju FK Sloboda u periodu od 1. januara od 30. juna 2018. godine. (Tuzlanski.ba | Foto: Sport Centar)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,