Petak, 29. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

FK Sarajevo smijenilo Husrefa Musemića

U narednih nekoliko dana, javnost će biti upoznata sa informacijom ko će privremeno voditi prvi tim u predstojećoj utakmici koja se igra 7. decembra 2019. protiv Zvijezde 09

Danas je održana hitna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić razriješi funkcije šefa stručnog štaba.

– Usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme i u razgovoru sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, došlo se do zaključka da je klub došao do trenutka kada su potrebna nova rješenja u načinu vođenja prvog tima. U narednom periodu rukovodstvo FK Sarajevo će obaviti razgovore sa određenim brojem kandidata za poziciju novog šefa stručnog štaba, a konačna odluka biće donesena u konsultacijama sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, objavljeno je na stranici kluba.

U narednih nekoliko dana, javnost će biti upoznata sa informacijom ko će privremeno voditi prvi tim u predstojećoj utakmici koja se igra 7. decembra 2019. protiv Zvijezde 09.

– Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje treneru Musemiću za sav rad i doprinos koji je u proteklom periodu dao za klub, čime je ostavio snažan pečat u historiji kluba, te mu želi mnogo uspjeha i sreće u narednim angažmanima i životu, poručeno je. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,