Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

EURO 2012: Nakon ovih fotografija, sve reprezentacije postaju favoriti!

cura-svedska
Preuzmite sliku

Ovogodišnji EURO obiluje i mnogim dešavanjima koje nisu usko vezane za stadione i utakmice

\"cura-svedska\"Mjesec najvažnije sporedne stvari na svijetu već uveliko traje. Zavidan broj postignutih golova u prvoj fazi evropskog prvenstva, ljubitelje dobrog fudbala sigurno raduje.

Pored punih stadiona, utakmica i golova aktuelne su i druge manje ili više lijepe stvari koje se odnose ne ovogodišni Euro.

Navijački incidenti su neminovni na najvećim fudbalskim smotrama u Evropi, ali ono što nas raduje jeste činjenica da je i sve više lijepih djevojaka postalo uobičajen trend na fudbalskim tribinama.

U narednom periodu web portal Tuzlanski.ba bavit će se Evropskim prvenstvom ali na jedan neobičniji način. Naime, utakmice ćemo početi pratiti nakon odigravanja grupnih faza, a do tada našu pažnju poklonit ćemo lijepim navijačicama, suprugama igrača i mnogim drugim zanimljivostima vezanim za EURO.

Ovaj put predstavljamo vam galeriju fotografija djevojaka i supruga fudbalera koji su nastupali ili nastupaju za boje reprezentacija koje se takmiče na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Pjevačice, manekenke, glumice, starlete, foto modeli samo su neki od zanimanja ovih uistinu veoma seksipilnih djevojaka.

 Ukoliko svog favorita biramo po ovim fotografijama, onda od danas naša redakcija navija za Švedsku, a vi? 

{igallery id=\”6888\” cid=\”46\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”30\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: