Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Erik ten Hag: Ronaldo nije na prodaju

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo nije na prodaju, potvrdio je u ponedjeljak menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag, prenosi Anadolu Agency (AA).

Engleski tim se nalazi na Tajlandu na predsezonskoj turneji, ali 37-godišnji portugalski napadač nije otputovao zbog, kako se navodi, porodičnih problema.

“On nije s nama i to je zbog ličnih problema. Ovu sezonu planiramo s Cristianom Ronaldon planiramo, tako da je to to. Radujem se što ću raditi s njim”, rekao je Ten Hag na konferenciji za novinare.

Engleski mediji posljednjih sedmica prenijeli su informaciju da je portugalska fudbalska zvijezda navodno zatražila da napusti United.

“On mi to nije rekao. Pročitao sam, i ono što mogu reći je da Cristiano nije na prodaju. On je u našim planovima i želimo zajednički da uspijemo”, rekao je Ten Hag.

Ronaldo se prošle sezone vratio u United iz Juventusa 12 godina nakon odlaska sa Old Trafforda. Klub je završio na šestom mjestu Premier lige i kvalifikovao se samo za Ligu Evrope, propustivši najprestižnije klupsko fudbalsko takmičenje Ligu šampiona.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje