Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Edin Džeko kao šanker u novom Hyundaijevom filmu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Južnokorejski proizvođač automobila Hyundai objavio je svoj prvi panevropski video sadržaj sa svojih svih pet klupskih fudbalskih partnera.

Naziv filma je “A Matchday in Europe”, a on prati grupu navijača iz svakog od partnerskih klubova Hyundaija: Rome, Atletico Madrida, Chelseaja, Herthe i Lyona, na svom putu do i sa utakmice, sa mnogim fudbalskim zvijezdama koji preuzimaju niz pomoćnih uloga kao što su šankeri, fotografi, asistenti klubova i stjuardi, kako bi pomogli i poboljšali iskustvo navijača.

U filmu se pojavilo ukupno 18 igrača, a među njima je i bh. reprezentativni kapiten Edin Džeko (33), koji zajedno sa svojim saigračima Javierom Pastoreom, Cengizom Ünderom i Bryanom Cristanteom kao šanker poslužuje goste, odnosno navijače Rome.

Tu su i predstavnici ostala četiri kluba: Memphis Depay, Nabil Fekir, Anthony Lopes, Tanguy Ndembele i Bertrand Traoré iz Lyona; Antoine Griezmann, Stefan Savić i Thomas Lemar iz Atletico Madrida; Eden Hazard, Olivier Giroud i Willian iz Chelseaja; te Salomon Kalou, Marvin Plattenhardt i Davie Selke iz Herthe.

Video proslavlja uticajnu ulogu koju fudbalski navijači imaju u praćenju svojih klubova i pojačava Hyundaijev komunikacijski pristup “For the Fans” pokrenut na početku sezone 2018/19, pozicionirajući fanove kao prave heroje i stavljajući ih u središte pažnje. (Reprezentacija.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,