Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Edin Džeko ‘čudo neviđeno’: Pobjedu protiv Napolija proslavio uz roštilj i ćevape

Preuzmite sliku

Inter je na sjajan način otvorio 2023. godinu budući da su u velikom derbiju uspjeli savladati Napoli, a sudeći prema objavama kluba izuzetno su ponosni na nastup našeg Edina Džeke.

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine bio je pravi junak Intera budući da je u 56. minuti svojim golom praktično i donio pobjedu protiv Napolija, piše Tuzlanski.ba.

Džeko je fantastično pratio akciju i prodor Dimarca po lijevoj strani, a kada je uslijedio centaršut savršenom kretnjom oslobodio se čuvara i onda glavom silovito zatresao mrežu Napolija.

Edin je na ovoj utakmici imao podršku supruge Amre ali i nekoliko prijatelja. Susret na stadionu Giuseppe Meazza pratio je i Tarik Filipović sa suprugom Lejlom ali i Edinovi prijatelji Eldin Adilović, Enes Ibrahimagić i Adnan Baltić.

Dan nakon susreta, Edin je pred društvom demonstrirao i svoja druga umijeća, ovaj put za roštiljem i to sa ćevapima koji su “maksuz” doneseni iz “Brajlovića” gdje je Edin rado viđen gost.

Prženje ćevapa upriličeno je nedaleko od stadiona na kojem je dan prije bh. dijamant “spržio” Napoli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eldin Adilovic (@adiloviceldin)

Podsjećamo, prilikom boravka u Sarajevu početkom 2021. godine, Džeko je od vlasnika poznatog restorana Seje Brajlovića dobio i poseban poklon.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje