Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Džeko, Pjanić i društvo proslavili pobjedu u poznatom sarajevskom restoranu

Preuzmite sliku

Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine sinoć su savladali Crnu Goru (1:0) i izborili plasman u elitni rang Lige nacija, a nakon utakmice su odlučili proslaviti ovaj veliki uspjeh.

Naime, Zmajevi su nakon povratka u Sarajevo dobili slobodno te se zabava preselila u poznati restoran Bosna na Ilidži.

Veselo društvo su predvodili kapiten Edin Džeko i Miralem Pjanić, a na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama moglo se primijetiti da su tu još bili Dennis Hadžikadunić, Sead Kolašinac, Zvjezdan Misimović

@sermedmaktouf7 Širimo ljubav. 🇧🇦🤝🏽🇲🇪#foryou #foryoupage #foru #forupage #bosna #crnagora #edindzeko #miralempjanic #sakopolumenta #sermedmaktouf ♬ original sound – Sermed Maktouf

U restoranu je bio i Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg defanzivca Anela koji propušta posljednje dvije utakmice Lige nacija zbog povrede.

  • Na društvenim mrežama se pojavio i video na kojem se vidi kako Džeko, Pjanić i Kolašinac pjevaju zagrljeni sa crnogorskim pjevačem Šakom Polumentom.

    Podsjetimo, Zmajevi su sinoć kolo prije kraja osigurali prvo mjesto u svojoj grupi B divizije Lige nacija te su osim plasmana u elitu osigurali baraž za Euro ukoliko ga ne ostvarimo kroz regularne kvalifikacije.

    Ovogodišnju Ligu nacija zatvaramo u ponedjeljak utakmicom protiv Rumunije u gostima.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje