Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dudić uoči Slobode: Ako ispunimo tri stvari možemo ostati neporaženi u Tuzli

Preuzmite sliku

Feđa Dudić preuzeo je funkciju šefa struke FK Velež, nakon što je povratnik u Premijer ligu BiH sezonu počeo sa tri poraza i bez ijednog boda.

Odradio je Dudić već par treninga sa mostarskim timom, a prva naredna utakmica Rođenim je u Tuzli protiv Slobode. Trener Veleža smatra kako njegov tim ima kvalitet.

– Vidio sam jednu ekipu koja sigurno ima kvalitet i to će sigurno da ispolji. Pokušaću više da ih psihološki podignem. Trebaju samo da budu profesionalci i da se ponašaju onako kako treba da se ponaša jedan fudbaler i ja očekuje pozitivnu reakciju već u Tuzli – kazao je Dudić za Velež TV.

Dodao je da mostarski tim svaku utakmicu sada mora ići na pobjedu.

– Mi svaku utakmicu moramo ići na skupljanje bodova, jer takva je situacija na tabeli. Maksimalna koncentracija, ozbiljnost i spremnost, jer samo tako, u najmanju ruku možemo ostati neporaženi u Tuzli, a sigurno da ćemo ići na tri boda – kaže Dudić.

Utakmica Sloboda – Velež igra se na Gradskom stadionu Tušanj, u subotu, 10. avgusta 2019. godine sa početkom u 21.00 sat. TV prijenos je na kanalu BHT1. (Tuzlanski.ba/Video: Velež TV)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje