Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Danas počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Vels

Preuzmite sliku

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Velsa počela je danas.

Ulaznice su dostupne u poslovnicama “Centrotoursa”, ovlaštene partnerske agencije Nogometnog saveza BiH, širom Bosne i Hercegovine te u prostorijama NSBiH, a danas i u petak moći će da ih kupe isključivo navijači koji su kupili ulaznice za utakmicu s Andorom.
Za ostale zainteresirane kupce ulaznice će biti u prodaji od 3. oktobra.

Zbog limitiranog kapaciteta i ustanovljenih sigurnosnih procedura štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 (istok), 20 KM ( sjever i jug).

Prodaja 5.500 ulaznica vršit će se putem poslovnica agencije “Centrotours”. Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica. Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena.

U neposrednoj prodaji bit će 4.275 rezerviranih ulaznica za potrebe: igrača i stručnog štaba A-reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne/županijske i područne saveze, putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce BiH, sponzore i partnere NSBiH, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa te administraciju Saveza.

Shodno ugovoru za organizaciju kvalifikacionih utakmica, 725 ugovorenih i rezerviranih ulaznica bit će isporučeno Fudbalskoj federaciji Velsa.

Utakmica između BiH i Velsa na rasporedu je 10. oktobra u 20.45 sati na stadionu “Bilino polje” u Zenici. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,