Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cristiano Ronaldo živi u ekstremnom luksuzu, ovako izgleda njegov apartman u Rijadu

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo u Saudijskoj Arabiji još nije “pustio korijenje” i živi u jednom od najluksuznijih hotela na svijetu.

Kada vam je imovina procijenjena na više od 500 miliona eura, a godišnje, samo od fudbala zaradite oko 75 miliona, možete sebi, svojoj porodici i saradnicima priuštiti najbolje od najboljeg.

Upravo je to uradio Cristiano Ronaldo, za kojeg se tvrdi da u Saudijskoj Arabiji živi u hotelu Four Seasons, lociranom u Kraljevskom tornju u Rijadu.

Britanski mediji tvrde da Ronaldo živi u jednom od 17 apartmana, koje plaća za svoju porodicu i svoje saradnike, uključujući tjelohranitelje, prijatelje itd. Britanci tvrde da se njegov ultra luksuzni apartman nalazi između 48. i 50. sprata Kraljevskog tornja, u apartmanu koji se zove “Kraljevski apartman”, koji se prostire na četiri hiljade kvadratnih metara, koji ima pogled na grad, koji je opremljen modernim umjetničkim djelima, ima dostupnu 24-satnu poslugu, teretanu, bazen i još mnogo toga.

Ovaj apartman će vas mjesečno koštati oko tri miliona dolara godišnje, odnosno nešto više od osam hiljada dolara dnevno.

  • Međutim, tu cifru, navodno, Ronaldo neće plaćati. Umjesto toga, sve troškove Portugalca i njegove svite, uključujući privatnog kuhara, plaća klub koji ga je angažovao, Al Nassr.

    Osoblju hotela je naređeno da ne traže fotografije sa slavnim fudbalerom, ali je Ronaldo viđen kako se fotografiše sa drugim gostima, te kako je prema radnicima u hotelu izuzetno ljubazan.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,