Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cristiano Ronaldo za rođendanski poklon dobio novog ljubimca na četiri točka

Preuzmite sliku

Cristiano Ronaldo jučer je proslavio 35-ti rođendan i kazao za italijanske medije kako se osjeća veoma dobro i da će fudbal igrati do 40. godine, jer njegovi fizički parametri odgovaraju dobi od 28 godina.

Portugalski reprezentativac ove sezone je od vitalne važnosti za Juventus, a trenutno se nalazi u nizu od devet utakmica na kojima je postigao gol. Prošlog vikenda protiv Fiorentine stigao je do 19. gola u 19 kola Serije A, a ukupno u svim takmičenjima postigao je 22.

Ronaldo je jučer tokom dana trenirao sa saigračima u Juventusu, dok je tokom večeri posjetio jedan restoran u Torinu gdje ga je dočekalo iznenađenje povodom rođendana.

Naime, njegova životna izabranica Georgina Rodriguez i bliski Ronaldovi prijatelji te članovi porodice odlučili su ispred restorana da parkiraju rođendasnki poklon.

U pitanju je bio Mercedes-Benz AMG G63, automobil inače vrijedan 180.000 eura. Na snimku koji je Georgina objavila na svom Instagram profilu vidi se kako Ronaldo s osmijehom na licu prima rođendanske čestitke i zahvaljuje svima na iznenađenju.

 

View this post on Instagram

 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo 💝🏎 🎁 @cristiano #happybirthday

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

“Mnogo toga će zavisiti od toga kako se osjećam ili kakva je moja motivacija. Jer, fizički nikad neće biti problema. Tretiram svoje tijelo dobro i mislim da mogu igrati sigurno do 40. godine. Najvažniji faktor, iskreno, biće psihološki. To su stvari koje mogu napraviti razliku. U svakom slučaju, sve ima početak i kraj, tako da neću trajati vječno. Logično je. Ali, i dalje se osjećam dovoljno jakim da nastavim osvajati važne naslove“, rekao je Ronaldo.

Juventus je trenutno lider Serije A s 54 boda, tri više od drugoplasiranog Intera. “Stara dama“ ima lijepu priliku da osvoji čak devetu uzastopnu titulu šampiona Italije. Uz to “Juve“ je u polufinalu Kupa Italije, gdje će se sastati s Milanom. U Ligi šampiona stigao je do osmine finala, a s obzirom da mu je rival Olympique Lyon veliki je favorit za plasman u četvrtfinale.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,