Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

BUNDESLIGA: Meridian predstavlja kvote i bonus za dobitni tiket

Preuzmite sliku

Popularno

Danas se zvanično spušta zavjesa na 56. sezonu njemačke Bundeslige. Svih devet utakmica u okviru posljednjeg 34. kola biće odigrano u standardnom terminu 15:30 časova.

Specijalna ponuda Meridiana – čeka te više od 7.000 različitih opcija za klađenje, uz nevjerovatan bonus na broj odigranih mečeva i to do 1000%.

Iako je pitanje šampiona riješeno, i dalje je puno nepoznanica. Prošlog vikenda Dortmund je u derbiju kola odnio tri boda iz Leipziga i osigurao drugo mjesto na tabeli.

Naredne sezone, Leipzig će ipak igrati u Ligi šampiona, jer sada ima tri boda više od petoplasiranog Leverkuzena, ali i sjajnu gol razliku, što ne ostavlja mogućnost za brigu.

S druge strane, Leverkusen će danas morati da savlada Mainz, ali i da se nada kiksu Mönchengladbach kako bi preuzeo četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona. Zbog toga će mečevi Leverkusena i Mönchengladbach, koji dočekuje Herthu, danas biti u centru pažnje.

  • Meridian u oba slučaja očekuje pobjede domaćina – kec na Leverkusen plaća 1.30, odnosno 1.33 na Mönchengladbach. Konačan ishod možeš da kombinuješ i sa brojem golova što je tvoja dupla sigurica i veća šansa za dobitak.

    Zanimljivo će biti i na mečevima koje igraju Wolfsburg i Hoffenheim. Obje ekipe imaju isti broj bodova i idalje nije sigurno ko će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, a ko će se za to mesto boriti kroz kvalifikacije.

    Situacija nije najjasnija ni na dnu tabele. Paderborn sigurno ispada iz lige, a uz njega još ili Fortuna ili velikan Werder iz Bremena, u zavisnosti od današnjih rezultata.

    Ukoliko imaš dobar osećaj pred posljednje kolo Bundeslige, a do sad se nisi oprobao u Meridianu – iskoristi jedinstvenu priliku da ugrabiš bonus od 10 KM i naplatiš svoje fudbalsko znanje.

    Sve što treba da uradiš je da napraviš nalog na meridianbet.ba i bonus je tvoj, a nakon prvog depozita i odigranog prvog tiketa, ostvaruješ pravo na bonus do 40 KM.

    Iskoristi i specijalnu vikend ponudu- na uplate karticama čeka te čak 50% bonusa.

    (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje