Nedjelja, 7. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Brojne pogodnosti: FK Sloboda pušta u prodaju nove godišnje članske karte za sezonu 2022/23.

Preuzmite sliku

Nova takmičarska sezona za Fudbalski klub “Sloboda” počinje uskoro, a za sve koji vole i podržavaju FK Sloboda u prodaju su puštene nove godišnje članske karte po starim cijenama.

Iako se inflacija i uopšteno povećani troškovi života se odražavaju i na rad Kluba, odlučni smo da vjernost i podršku nagradimo, te će cijene članskih karti i ove godine ostati iste.

Kupovinom članarina postajete dio crveno – crne porodice i direktno doprinosite kontinuiranom razvoju Kluba. Uoči sezone 2022/23 uveli smo novinu, pa će tako svi zainteresovani imati priliku za kupovinom „Premium“ članske karte.

Premium“ članske karte smo uveli uoči ove takmičarske sezone i njihov broj je ograničen na 1.000 komada.

U slučaju da se odlučite za kupovinu članske karte „Premium“ u iznosu od 85 KM (za postojeće članove iz 2021. godine 70 KM uz priloženu člansku kartu iz prošle godine na prodajnom mjestu) pogodnosti su sljedeće:

– Besplatan ulazak na sve domaće utakmice FK Sloboda Tuzla

– Popust na artiklima iz Fan shopa (automatski aktiviran)

– Mogućnost učešća u nagradnim igrama kluba i partnera

Napomenimo da je cijena „Premium“ članske karte za kategorije:

– Penzioneri/Umirovljenici (kao dokaz dostaviti ček od posljednje penzije na prodajno mjesto) – 50 KM

– RVI (kao dokaz dostaviti iskaznicu za RVI na prodajno mjesto)- 50 KM

– Studenti (kao dokaz dostaviti index na prodajno mjesto) – 50 KM

Osim članske karte „Premium“, Klub je u prodaju pustio i standardne članske karte po cijeni od 25 KM koje vam donose sljedeće pogodnosti:

– Rezervacije i popusti na ulaznice

– Popust na artiklima iz Fan shopa (automatski aktiviran)

– Mogućnost učešća u nagradnim igrama kluba i partnera

Članska karta se može kupiti na fan shop-u ovdje: https://shop.fksloboda.ba/collections/clanska-karta

Dodatna prodajna mjesta biće objavljena na klupskoj web stranici.

Pogodnosti za naše članove će se vremenom mijenjati u skladu sa razvojem Kluba. Svoj popust možete ostvariti u prostorijama FK Sloboda ili na prodajnim mjestima uz predočenje valjanog dokaza o Vašem statusu. Popust nije moguće ostvariti kupovinom preko Web Shop-a. Ulaz za djecu do 12 godina za sve utakmice Fudbalskog kluba “Sloboda” je besplatan.

Uskoro će se na zvaničnim klupskim kanalima javnost informisati i o datumu i vremenu organiziranja promotivnih kampanja u centru Grada gdje će svi zainteresovani moći kupiti članske karte.

S nestrpljenjem iščekujemo početak nove sezone i pobjede koje će nam donijeti naši Crveno – crni. Nadamo se da će i tribine Tušnja uskoro biti ispunjene navijačima kako bismo zajedno uživali u igrama voljenog tima. Novu takmičarsku godinu dočekajmo spremni. Kao članovi crveno – crne porodice. Kao članovi FK Sloboda.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje