Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bivša fudbalska zvijezda zgrozila javnost: Bahato ponašanje i provociranje manje imućnih

Preuzmite sliku

Bivša fudbalska zvijezda, Togoanac Emmanuel Adebayor ne prestaje ‘briljirati’ sa svojim objavama na društvenim mrežama kojima nervira čitavu javnost.

Prije nekoliko mjeseci brutalno je kažnjen nakon divljačkog ispada u jednoj utakmici paragvajske lige, zatim je uzburkao stasti nakon što je poručio da nema namjeru donirati novac za pomoć svom narodu u borbi protiv koronavirusa, a sada je ponovno ‘oduševio’ sve novim ispadom sebičnosti.

Naime, Adebayor je otišao korak dalje i objavio jedan ‘motivacijski’ video u kojem se može vidjeti njegov raskošni vozni park. Na svome profilu je objavio snimak s ukupno devet skupocjenih automobila. Bivša zvijezda Arsenala i Tottenhama pohvalila se svojim Rolls Royceom, a u garaži još ima četiri Mercedesa, dva Porschea, BMW i Range Rover.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TeamSEA – Adebayor (@team_adebayor) on

– Motivacija ponedjeljkom. Ovaj video je poruka koja govori da možete uspjeti, samo treba vjerovati u sebe i naporno raditi kada niko ne gleda. Označite prijatelja koji ovo treba vidjeti – stoji u opisu objave.

Ovaj 36-godišnjak je u vremenu kada je branio boje Arsenala sedmično zarađivao oko 175.000 funti, dok je ostale milione zaraio igrajući za razne klubove za vrijeme svoje profesionalne karijere.

Podsjećamo, kada je priupitan prije nekoliko dana o donaciji za koronu, Adebayor je odgovorio:

– Doniranje? Za one koje pričaju kako ne doniram novac bit ću veoma jasan. Jednostavno je, ne dam novac. Radim šta hoću, jedem šta hoću, a ionako će biti onih koji će reći da nisam ništa donirao – pričao je poznati fudbaler. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje