Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Begović: Zeljković, Misimović, Petev i menadžeri su kriminalci koji vode Nogometni savez BiH

Preuzmite sliku

Sada već bivši golman reprezentacije BiH Asmir Begović večeras je uputio žestoke kritike na račun čelnika Nogometnog saveza BiH rekavši kako naš nacionalni tim vode “kriminalci”.

Begović je tokom večerašnje utakmice između naše reprezentacije i Kuvajta bio vrlo aktivan na Twitteru, a nakon što je prvobitno imao interakciju sa bivšim kapitenom Zmajeva Sergejom Barbarezom, napisao je objavu koja je odmah privukla veliku pažnju javnosti.

On se nadovezao na objavu u kojoj je tema bila prazan stadion Bilino Polje u Zenici, nakon čega je uputio vjerovanto i najoštriju poruku prema čelnicima NS BiH posljednjih desetak godina…

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…”, napisao je nekadašnji golman Zmajeva.

  • Begović je tako naveo predsjednika Nogometnog saveza BiH Vicu Zeljkovića, selektora Zmajeva Ivayla Peteva te bivšeg reprezentativca Zvjezdana Misimovića kao glavne krivce za nezainteresovanost bh. navijača za današnji meč protiv Kuvajta.

    Nema sumnje da će ova objava Begovića podići puno prašine u bh. javnosti, a vidjet ćemo šta će biti epilog svega.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,