Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Beganović: U Slobodi nikada nije bila ovakva atmosfera, svi smo kao jedno

Preuzmite sliku

“Ja se iskreno nadam da se u bližoj budućnosti na Tušnju može očekivati titula.” 

U Domu mladih na Kamenoj sceni FK Sloboda danas je organizovao događaj pod nazivom  „Kafa sa…“ kojem  ispred tuzlanskog kluba javnosti su se obratili predsjednik Elmir Šećerbegović, koordinator omladinskih selekcija Adnan Osmanhodžić, šef stručnog štaba prvog tima Gradimir Crnogorac i kapiten prvog tima Amar Beganović.

Vezano | Transparentnost na prvom mjestu: Iz FK Sloboda javnosti prezentovan rad u svim segmentima poslovanja 

Kapiten tima u svom obraćanju nije krio korektost uprave prema izmirivanju dogovorenih obaveza ali i i atmosferi koja vlada u timu:

“Mi kao igrači smo zadovoljni polusezonom, ali neću kriti apetiti su i porasli, želimo igrati još bolje u nastavku sezone. Vjerovali smo jedni u druge, imamo dobru hemiju, dobru atmosferu, podršku uprave, hvala Predsjedniku i upravi jer je ispoštovano sve što je dogovoreno. Od kada sam u Slobodi ovakva situacija nikada nije bila da smo svi kao jedno, da se družimo, da pravimo bolju atmosferu. Bilo je i dobrih i loših utakmica, iz loših smo izvlačili pouke i izlazili kao bolji. Svi su nas kao mladu i neiskusnu ekipu otpisali ali smo dobro i u tišini radili i na kraju je rezultat napravio priču o nama. Zahvaljujem se svima i treba nam veća podrška da ovo izguramo do kraja. Ja se iskreno nadam da se u bližoj budućnosti na Tušnju može očekivati titula.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,