Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Barcelonin veznjak donirao semafor Radniku iz Bijeljine

Preuzmite sliku

Pred kraj mjeseca februara veliku pažnju izazvala je situacija iz Bijeljine, gdje je na stadionu prikazan semafor kojim se upravlja ručno.

  • imporvizovani
  • Ekipa koja se bori za nastupe u Evropi, Radnik nema najosnovnije uslove na Gradskom stadionu, a ta vijest je očigledno stigla i do Barcelone, tačnije do ušiju Ivana Raktića koji je odlučio poduzeti nešto po tom pitanju.

    Naime, prvotimac Barcelone i reprezentacije Hrvatske odlučio je donirati semafor koji ispunjava evropske uslove, što je objavljeno i na zvaničnoj Facebook prezentaciji kluba.

    Ovim potezom, tim na čijem čelu se nalazi Mladen Krstajić, nekadašnji saigrač Rakitića u Schalkeu pokazuje da ima visoke ambicije za ovu, ali i narednu sezonu, piše N1.

    Gradski stadion u Bijeljini će uskoro dobiti novi semafor, koji ispunjava sve evropske standarde. Sponzor je ni manje ni više nego prvotimac Barselone i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Hvala ti, majstore!

    PS. Fotografija je od pre nekoliko godina, dok su Rakitić i predsednik našeg kluba Mladen Krstajić bili saigrači u nemačkom Šalkeu. Na fotografiji se takođe nalazi i inicijator ove ideje Petar Stević“, stoji u Facebook statusu FK Radnik Bijeljina.

    RAKITIĆ DONIRA SEMAFORGradski stadion u Bijeljini uskoro će dobiti novi semafor, koji ispunjava sve evropske…

    Posted by FK Radnik Bijeljina on 7. Mart 2016

    Izjava predsjednika FK Radnik Bijeljina, Mladena Krstajića:”Sve pohvale za Ivana Rakitića, koji je uspio na prijedlog…

    Posted by FK Radnik Bijeljina on 7. Mart 2016

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje