Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Barcelona bi mogla povući senzacionalni potez koji će razbjesniti PSG i Real

Preuzmite sliku

Barcelona bi mogla vratiti Neymara samo godinu dana nakon što je oboren rekordni transfer. Vijest je to koja se nimalo neće svidjeti pristalicama PSG-a, ali i Real Madrida, koji se u posljednje vrijeme povezuje s Brazilcem.

Nakon prelaska u PSG, stvari nisu krenule dobro po Neymara i čini se kako je igrač shvatio da bi zapravo mogao biti bolji u Španskoj, odnosno u jačoj ligi i s boljim suigračima oko sebe, piše portal Gol.hr.

Predsjednik Bartomeu već je napomenuo kako želi najbolje igrače u Španiji, ali sada je i otkrio kako bi vratio igrača kojeg je već prodao.

”Ne bi me to povrijedilo, volio bih da su najbolji igrači u La Ligi”, rekao je predsjednik Barce te nastavio:

”Neymar odlučuje, ali ima ugovor s PSG-om za iduće četiri godine. Naš prvi prioritet je Barcelona, a onda kompetitivnost La Lige. Naš prvi rival je Premierliga.”

”Uživali smo s Neymarom četiri godine i on je vrlo dobar igrač. Ne mislim da ga PSG ima namjeru prodati”, dodao je Bartomeu.

Barcelona i PSG ponovno će biti aktivni na ljetnom tržištu, s time da PSG traži i novog trenera i, naravno, svjestan je da treba još više potrošiti ukoliko želi osvojiti Ligu prvaka. Barcelona, pak, ostaje bez Andresa Inieste na kraju sezone. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,