Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Barbarez: Očito je da ja već odavno nisam kandidat, hvala svima na podršci

Preuzmite sliku

Sergej Barbarez (49) oglasio se na svojim internet profilima u kojima se zahvalio na, kako kaže ogromnoj podršci, navijača, ali i objavio kako smatra da odavno nije kandidat za selektora.

Njegove riječi, koje prenosimo u nastavku, podržali su naši reprezentativci, posebno Miralem Pjanić koji mu je napisao komentar “Jedan jedini, idol!”.

“Puno ljudi mi se posljednjih dana javlja, šalje poruke, zaustavlja na cesti, daju mi podršku i nadaju se da ću ja biti selektor reprezentacije. Mislim da svi oni zaslužuju da znaju istinu, da ja ustvari od razgovora više nisam imao nikakvog kontakta sa bilo kim iz saveza. Očito je da ja već odavno nisam kandidat i da su se “oni” davno odlučili za nekog drugog. I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti dio nečijih igara.

Žao mi je samo jer prema vašoj podršci i reakcijama, vjerujem da budem selektor nije bila samo moja želja nego i želja navijača… Zato želim još jednom reći veliko hvala za sve što doživljam od prvog dana od kada sam u reprezentaciji, pa sve do danas, kao i za ono što tek dolazi, jer ovo je posebna veza koju niko ne može promijeniti. Ponosan sam što šte uvijek uz mene i što ste mi ovakva podrška i još jednom vam hvala svima, na svakoj poruci, na svakom pozivu, na svakom rukovanju , na svakom pozdravu sa druge strane ulice. Bez vas ne bi bio ono što jesam i na tome vam veliko hvala!” napisao je Barbarez.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje