Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Azmir Husić za Tuzlanski.ba: “Sloboda je ponos države, napadamo duplu krunu ” (AUDIO)

Preuzmite sliku

Tuzla je na nogama nakon plasmana Slobode u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine. U dva odigrana meča sa ekipom Sarajeva igrači Husrefa Musemića slavili su pobjedu ukupnim rezultatom 5:1.

Lepršava i efikasna igra momaka sa Tušnja oduševila je i publiku na stadionu Asim Ferhatović Hase koja je aplauzom pozdravila treći pogodak Mersudina Ahmetovića.

Odmah nakon pobjede na Koševu kontaktirali smo predsjednika Slobode koji je pod suspenzijom Azmira Husića da za Tuzlanski.ba porokomentariše uspjeh Slobode.

Večeras je Sloboda pokazala dostojanstvo i profesionalnost. Svi momci su dali od sebe 200%. Moram da kažem da je sve bilo na visokom nivou što se tiče zelenog terena. Pokazali smo i u ovom susretu koliko smo mi moćna ekipa, Sloboda treba da bude ne samo ponos Tuzle i Tuzlanskog kantona već i čitave države” – kazao je za Tuzlanski.ba Azmir Husić i dodao:

Jedno je sigurno, ovim rezultatima zaslužili smo podršku grada, kantona ali i države. Na ovakvu Slobodu treba da budemo ponosni” – zaključio je Husić.

Za kraj razgovora Azmir Husić nam je kazao kako kako će Sloboda nakon plasmana u polufinale Kupa BiH ići na osvajanje duple krune i to pravo Slobodi niko nema pravo da uzme, navodi Husić koji poziva sve ljubitelje fudbala u Tuzli i Tuzlanskom kantonu da u narednom kolu napune Tušanj protv Željezničara. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje