Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Azmir Husić: Šest igrača mogu potražiti nove klubove, stiže devet novih pojačanja (VIDEO)

Preuzmite sliku

Predsjednik FK Slobode Azmir Husić, gostujući na RTV7, izrazio je žaljenje zbog ne osvajanja titule, najavio je dolazak ukupno devet novih igrača u klub tokom pauze.

Predsjednik Husić govorio je završenoj sezoni, planovima za narednu, novim pojačanjima Slobode, odnosu sa navijačima i udruženjem prijatelja FK Sloboda, o uslovima na stadionu, podršci grada i gradonačelnika Jasmina Imamovića.

Pored navedenog Husić je istakao da je trener Musemić  napravio spisak od šest igrača koji već sada mogu potražiti nove klubove, a da će na Tušanj doći ukupno devet novih igrača, od čega tri iz inostranstva i da će upravo ta pojačanja biti ekstra pojačanja jer takve igrače ne možemo pronaći na bh. tržištu. Bit će to igrači na pozicijima zadnjeg veznog, centralnog veznog i jedan špic igrač, otkrio je Azmir Husić.

Sloboda je sezonu u Premijer ligi BiH završila na drugoj poziciji, dok je u finalu Kupa BiH poražena od Radnika iz Bijeljine. Klub izborio plasman u kvalifikacije za Evropsku ligu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,