Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Atmosfera među reprezentativcima veoma dobra: Meč s Austrijom propuštaju Lulić i Salihović (FOTO)

Preuzmite sliku

Reprezentativci BiH trenirali na “Ernst Happelu”: Salihović neće igrati ni protiv Austrije?

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine večeras su na stadionu “Ernst Happel” odradili posljednji trening pred sutrašnju prijateljsku utakmicu koju će odigrati od 20:30 sati protiv Austrije u Beču, javlja reporter Anadolu Agency (AA) sa mjesta događaja.

Poslije uvodnih 15 minuta Baždarević je zatvorio trening, a nakon što je na press konferenciji saopćio da će utakmice biti pošteđen tek oporavljeni Senad Lulić, po okončanju treninga izvjesnije je bilo da će i roviti Sejad Salihović propustiti i duel u Beču.

Ranije danas, stručni štab je rezervnom golmanu Ibrahimu Šehiću dozvolio da napusti pripreme radi važnih klupskih obaveza.

Selektor nije htio otkriti karte ko će od prvog minuta nastupiti protiv Austrijanaca. O sastavu će kao i u Andorra la Velli odlučiti definitivno sutra uoči ogleda sa veoma kvalitetnim protivnikom.

Poslije subotnje pobjede u Andori (3:0) u petom kolu kvalifikacija za EURO 2016 atmosfera među bh. reprezentativcima veoma je dobra, te se nadaju da će i protiv puno jače Austrije odigrati dobro i zabilježiti pozitivan rezultat, izvještava reporter Anadolu Agency.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje