Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Amra Džeko za talijanske medije: ‘Spavam odvojeno od Edina kako bi se bolje odmorio’

Preuzmite sliku

Amra Džeko, supruga Edina Džeke, govorila je za talijanske medije o privatnom životu porodice najboljeg bh. fudbalera.

Amra je istakla kako voli Rim u koji je preselila nakon šest mjeseci braka sa Edinom, te kako su kao par turistički obišli grad prije nego je potpisao za Romu.

“Tada smo kao turisti obišli sve znamenitosti, jer to sada ne bi bilo moguće s obzirom na to koliko je Edin popularan u Rimu.”

Otkrila je kako stanuju u naselju Casal Palocco, te da se u Italiji osjećaju kao u Bosni, barem kada je mentalitet ljudi u pitanju.

Novinare je zanimalo kako izgleda jedan prosječan dan u domu porodice Džeko.

“Ujutro vozim Unu i Danija u školu. Sofija ima 16 godina i već je zaposlena. Onda idem na trening i u šetnju sa psima u obližnju šumu. U vrijeme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vrijeme sa Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kada nas uhvati nostalgija onda spremam bosanska jela. Živimo vrlo mirno.

Živimo vrlo mirno, posvećeni smo porodici jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Tu su nam na raspolaganju i moja majka i punica, a i starija kćerka Sofija puno pomaže. Oko praktičnih obaveza vezanih za djecu pokušavam poštediti Edina kako bi mogao biti smiren i potpuno fokusiran na svoju karijeru. Kako se Una rodila i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom, kako bi se tata mogao bolje odmoriti.” otkriva Amra Džeko.

Amra Džeko uz ulogu majke i supruge, te karijeru modela, nerijetko je aktivna u mnogobrojnim humanitarnim akcijama čiju uspješnost uveliko povećava svojim prisustvom i promocijom putem vlastitih kanala.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,