Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Amer Ordagić za Tuzlanski.ba: Igramo protiv jakog protivnika, ali idemo na pobjedu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Uoči utakmice prvog pretkola Evropske lige između Slobode i Beitara danas je na stadionu Bilino Polje u Zenici održan najprije trening fudbalera Slobode, nakon toga i Beitara i najavljene press konferencije oba kluba. Iako su vremenske prilike teške, među fudbalerima Slobode vladala je odlična atmosfera.

Trener Beitara, Ran Ben Shimon istakao je da će utakmica biti teška, da je ovo za njegov tim prva utakmica u sezoni ali ujedno ne krije da ima velika očekivanja u duelima sa Slobodom. Šef Slobode, Husref Musemić i kapiten tima Zajko Zeba istakli su da je pred njima težak ispit, neugodan protivnik ali da će dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat pred revanš u Izraelu.

Redakcija portala Tuzlanski.ba razgovarala je i sa Amerom Ordagićem, koji potajno priželjkuje dobar rezultat ali i najavljuje borbu na terenu.

– Svi smo čekali ovu utakmicu, od prvog dana priprema, čitavu prošlu sezonu smo igrali da izborimo Evropu. Želimo da se predstavimo u što boljem svjetlu. Sigurno da bi bilo bolje da igramo na svom stadionu u Tuzli, ali nema veze, pozivam sve navijače koji mogu da dođu i da nas podrže da ostvarimo dobar rezultat, istakao je Ordagić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje