Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mulaomerović na klupi Cibone debitirao pobjedom protiv Zadra

Preuzmite sliku

U hrvatskom derbiju 14. kola regionalne ABA lige Cibona je u KC Dražen Petrović pobijedila Zadar 74:65.

Cibona je do pete pobjede ove sezone stigla pod vodstvom novog trenera Damira Mulaomerovića kojem je to bila premijera na klupi ‘vukova’.

Cibonu su do trijumfa predvodili Andrija Žižić sa 15 koševa i sedam skokova, Marko Jagodić Kuridža sa 14 koševa i 11 skokova, te Filip Krušlin s devet koševa i pet skokova. Kod Zadra, kojem je to bio sedmi poraz, najefikasniji su bili Ante Delaš sa 13 koševa, četiri skoka i šest asistencija, te Glenn Cosey sa 11 koševa i pet skokova.

Mula: Sviđa mi se biti trener ove Cibone

“Čestitao bih mojim igračima na fantastičnoj borbi. Zadar je večeras pokazao da je to ekipa koja 45 minuta igra u istom ritmu. Znali smo što nas čeka, vjerojatno ni igrači nisu sami svjesni koliko je ova pobjeda za nas egzistencijalna da dobijemo neki mir u narednom periodu. Mislim da trenutno stanje na tablici nije bilo ni realno. Jako dobra utakmica. Ne bih nikoga individualno izdvajao, ali sav skauting smo dobro pripremili i ničega ne bi bilo da nije bilo želje, volje i entuzijazma. To je sve publika nagradila što mi je bilo jako drago. Ja sam bio pozitivno nervozan, osobito jer je došao nezgodni Zadar. Nismo padali ni kad smo imali rezultatski minus. Svi su dali svoj doprinos u ovoj pobjedi. Ovo je nova priča, ići ćemo utakmicu po utakmicu. Mene je vodila misao da dobijemo utakmicu jer nam je to u ovom trenutku najvažnije. Ja sam prezadovoljan i drago mi je da je moj debi startao s pobjedom. Imamo komunikaciju, radili smo dobro, puno smo razgovarali i pokazalo se da je to pridonijelo pobjedi. Sviđa mi se biti trener ove ekipe”, rekao je Mulaomerović. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje