Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lukaku: Sada sam zvijer zahvaljujući agentu koji me vrijeđao da igram kao djevojčica

Preuzmite sliku

“Rekao mi je golovi, golovi, golovi i golovi, ti si napadač i jedino je bitno da zabijaš. Podigao me psihički na taj način, imam 22 godine i moram se suočiti s realnošću”

Još 2011. sa samo 18 godina Romel Lukaku je došao u Chelsea, ali se nije snašao usprkos fantastičnim fizičkim predispozicijama. Ali ove sezone je “eksplodirao” pa se ponovno govori da će se vratiti u Chelsea, a žele ga i Manchester United, Juventus

Nakon 18 kola je drugi strijelac lige s 13 golova. Otkrio je tko je zaslužan za ‘boom’.

Kada sam bio na dnu, Mino Raiola je rekao stvari koje mi nitko nije želio reći, realnost. Ali pritom je bio i zločest, rekao mi je da igram kao djevojčica i da ne igram kao vrhunski igrač, a ciljam na vrh“, izjavio je Lukaku za Daily Express o agentu koji ga je preuzeo u aprilu i koji zastupa Ibrahimovića, Pogbu, Balotellija.

Rekao mi je golovi, golovi, golovi i golovi, ti si napadač i jedino je bitno da zabijaš. Podigao me psihički na taj način, imam 22 godine i moram se suočiti s realnošću. Ima i dobar odnos s mojim trenerom pa mi je rekao što moram početi raditi na treningu. Od tog trenutka sam kao zvijer puštena s lanca.” (goal.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,