Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Utakmica BiH – Rusija: Počela prodaja ulaznica za košarkaški spektakl u Mejdanu

Preuzmite sliku

Utakmica BiH – Rusija, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u košarci 2017. godine, odigrat će se u Tuzli, a upravo ovaj sportski događaj proglašen je za jedan od najvećih u ovoj godini. 

– Do sada u Tuzli, nije gostovala reprezentativnija selekcija od Rusije. Želimo da se stvori pravi košarkaški ambijent, pa da se Rusi upitaju šta ih je snašlo, a da naši momci upišu vrijednu pobjedu – naglasio je nedavno Mirsad Đonlagić.

  • cd-shop-mido22
  • Kvalifikakcije za Eurobasket 2017. počinju 31. augusta, a završavaju 14. septembra. Utakmica između BiH i Rusije će biti odigrana 10. septembra 2016. godine sa početkom u 20:15 sati – stoji na službenoj stranici evropske FIBA-e.

    Reprezentacija BiH prvo gostuje u Rusiji (31. augusta), potom igra dvije domaće utakmice, u Sarajevu protiv Švedske (3. septembra) i u Tuzli s Rusijom (10. septembra), dok posljednji susret igra u gostima protiv Švedske (14. septembra).

    Ulaznice za utakmicu BiH – Rusija, već su u prodaji a mogu se nabaviti u CD SHOP MIDO u centru Tuzle po jedinstvenoj cijeni od 15 KM. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,