Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Stigla pozivnica: Od naredne sezone OKK Sloboda učesnik ABA 2 lige!

Preuzmite sliku

Nakon što je rukovodstvo Zrinjskog iz Mostara odlučilo da zbog slabe finansijske situacije odbije pozivnicu za nastup u ABA 2 ligi, prazno mjesto se otvorilo za nekoliko izuzetno ozbiljnih klubova među kojima je bila i OKK Sloboda

Obzirom da je Tuzla u široj regiji poznata kao košarkaški grad, da je publika željna kvalitetnih utakmica ali i da rukovodstvo kluba već godinama unazad radi uistinu dobru stvar, rukovodstvo ABA 2 lige je donijelo odluku da pozivnica za ovo prestižno takmičenje bude upućena upravo OKK Slobodi. Ova odluka za Tuzlanski.ba potvrđena je iz rukovodstva kluba.

Podsjećamo, RSD Sloboda ove godine slavi stotinu godina postojanja i upravo iz tog razloga svi sporstki kolektivi iz ove velike porodice žele ostvariti što bolje rezultate na sportskim borilištima, kako bi dostojanstveno obilježili veliki jubilej radničko sportskog društva.

Nakon verifikacije odluke uprave kluba, krenut će se u slaganje igračkog kadra koji bi trebao iznijeti izuzetno zahtjevnu sezonu koja predstoji. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,