Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sjajni Bosnić nakon pobjede u Bugarskoj: Jako sam sretan, život je prekratak da ne uzmete svaku šansu kad možete

Preuzmite sliku

Selektor ima razloga za zadovoljstvo

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je slavila pobjedu protiv reprezentacije Bugarske sa 85:75 u Botevgradu. Košarkaši su tako perfektno otvorili kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo sa dvije pobjede, a nakon večerašnje utakmice na press-konferenciji medijima se obratio Vedran Bosnić.

“Moram istaći prije svega dam jako sretan zbog reakcije mojih igrača jer nije bilo lako. Posebno nakon dugog putovanja i jedne emotivne utakmice u Sarajevu. Pripremili smo se najbolje što smo mogli i kontrolisali smo susret skoro sve vrijeme i zasluženo pobijedili. Veoma sam sretan što smo nastavili s pozitivnim stvarima i pobjedama”, rekao je Bosnić i dodao:

“Mi smo bili jako motivisani da u teškoj situaciji damo sve od sebe. Bugarska je jako dobra ekipa, ide na Evropsko prvenstvo, igraju dosta godina zajedno. Vidjeli ste da smo kontrolisali utakmicu, da smo igrali kako smo se dogovorili. Jako sam sretan, život je prekratak da ne uzmete svaku šansu da pobijedite kad možete. Zbog toga mi je mnogo drago.”, dodao je selektor naše reprezentacije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje