Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

PAN i OKK Sloboda izabrali: Ovo su navijač i navijačica utakmice (FOTO)

Preuzmite sliku

Pred oko 3.000 ljubitelja košarke u dvorani Mejdan proteklog vikenda košarkaši OKK Slobode sasvim zasluženo ostvarili su pobjedu nad ekipom Bosne Royal u petom kolu Lige 12. rezultatom 92:79.

  • PAN_KK Sloboda_Navijac utakmice1
  • Igrači Damira Mulaomerovića nisu imali većih problema na parketu dok je gostima iz Sarajeva ovo ujedno bio peti poraz.

    Slobodu do pobjede je predvodio Almir Hasandić sa 22 postignuta poena, pored Hasandića u redovima Slobode raspoloženi su bili Mujo Tuljaković koji je ubacio 13, zatim Saša Džambić sa 12 i Ratrko Petrić sa 11 poena.

    Da je PAN postao istinski prijatelj kluba dokazali su već u prvoj domaćoj utakmici. Zanimljivo takmičenje za navijače organizovano za vrijeme trajanja pauze između dva poluvremena. Iako je je utakmica završena praksa u narednom periodu biće i odabir Naj Navijača i Navijačice utakmice, a ko su sretni dobitnici promo poklona moći ćete saznati na portalu Tuzlanski.ba,

    Ukoliko ste prepoznali Naj Navijače u prilogu članka, molimo vas da ih obavjestite a sve što trebaju da urade kako bi preuzeli svoje nagrade jeste da pozovu PAN broj 063 223-910.

    I vi možete postati navijač i navijačica dana. Podržite svoj omiljeni klub već u narednoj utakmici, a karte možete osvojiti na Pan promocijama koje se svakodnevno održavaju širom grada. (Tuzlanski.ba)

    Veliku galeriju sa susreta možete pogledati: OVDJE.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,