Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasio se i prvi čovjek Partizana: Incident nije uticao na krajnji rezultat

Preuzmite sliku

Jučerašnja pobjeda Partizana ostala je u sjenci masovne tuče koja se dogodila pri kraju četvrte četvrtine, a o tome se oglasio i prvi čovjek crno-bijelih, Ostoja Mijailović.

Predsjednik Partizana rekao je da incident koji se dogodio nije uticao na krajnji rezultat, a crno-bijeli su fer i sportski izborili dve pobjede u prijestonici Španije.

“Velinčanstvene dvije pobede u Madridu, čestitam igračima i stručnom štabu na izborenim rezultatima. Incident koji se dogodio na samoj završnici utakmice nije uticao na kranji rezultat, to je za nas izuzetno važno. Fer i sportski smo izborili dvije velike pobjede u Madridu. Ispisujemo nove stranice bogate klubske historije, nećemo dozvoliti da jedan trenutak umanji naš veliki uspjeh. Oborili smo sve rekorde, pomjeriili granice košarke, nastavićemo i dalje da ih pomjeramo.

Real je histrorijski naš prijateljski klub, jedan od najvećih klubova na svijetu, bez obzira na nemilu situaciju dočekaćemo ih krajnje prijateljski. Proživjeli smo lijepe trenutke ove sezone do sada, poslije mnogo godina, sve je u našim rukama, uspjeh nas tek očekuje. Naše najjače oružije pored ove sjajne generacije momaka, su naši navijači, najbolji košarkaski navijači na svijetu! Svi do jednoga dočekajmo gospodski ekipu Reala, svima želim dobrodošlicu u Beograd, centar evropske košarke. Živio Partizan”, napisao je Ostoja Mijailović na Instagramu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje