Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nurkićev otac atrakcija među Amerikancima: “Oh my God, his dad is big!” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Kada je tek stigao u NBA, ono najinteresantnije o Jusufu Nurkiću Amerikancima je bio podatak da ima oca koji je krupniji od njega, u šta im je bilo teško povjerovati. S vremenom im je popularni Juka postao interesantan po mnogo čemu ali njegov otac je i dalje top tema, s tim da su se sada konačno uvjerili da priče nisu bile nimalo preuveličane.

Jusufova porodica po prvi put je gledala uživo Nurkića od njegovog dolaska u NBA. Naš košarkaš je u izjavi za jednu tamošnju TV stanicu izjavio da su njegovi najbliži tek prvi put kročili na američko tlo, piše SportSport.ba

“Moja porodica je prvi put u Americi i tek se privikavaju na život ovdje. Neobično im je, umorni su i svaki trenutak koriste da malo odspavaju kod kuće”, kroz smijeh je započeo Nurkić, pa nastavio:

“Stigao je i moj mali brat koji me ‘ubija’ svojim ranim ustajanjem! Uvijek se probudi prije mene i onda dođem na trening umoran, ubi me! Ali, drago mi je što su svi tu. Sada se tek osjećam kao kod kuće”.

Za vrijeme utakmice Denvera i Dallasa, Nurkićeva porodica prikazana je u krupnom planu. Očekivano, najviše pažnje privukao je Nurkićev otac koji je odmah pobrao zanimljive reakcije komentatora. “O moj Bože, njegov otac je ogroman”, riječi su jednog od njih…

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,