Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nurkić se po prvi put oglasio nakon povrede na društvenim mrežama

Preuzmite sliku

Jusuf Nurkić se prvi put oglasio putem društvenih mreža nakon što je imao stravičnu povredu u utakmici protiv Brooklyn Netsa.

Podsjećamo da je bh. centar imao prijelom obje kosti potkoljenice, te se pretpostavlja da će cijelu narednu sezonu presjediti na klupi, kako bi se što bolje spremio za sezonu 2020./2021.

Bosnian Beast kako ga zovu američki mediji, se oglasio na svom zvaničnom instagramu, gdje je uputio riječi zahvale svim ljudima, koji su mu se javili i koji su molili za njega.

– Hvala svima, koji ste mi poslali ogroman broj poruka i lijepih želja nakon moje povrede. Zaista cijenim vašu podršku. Želim posebno da se zahvalim svojim saigračima, organizaciji Trail Blazersa, navijačima RIP Cityja, mojim trenerima i doktorima, koji su mi pomogli posljednjih nekoliko dana. Radit ću naporno tokom mog oporavka i nadam se da ću se potpuno zdrav vratiti na teren sa svojim saigračima. Navijam upravo za njih u predstojećem playoffu. Još jedanput hvala RIP Cityju za svu ljubav i podršku, koju osjećam, napisao je Jusuf Nurkić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,