Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Miško Ražnatović: Musa je zreo da postane glavni igrač Reala

Preuzmite sliku

Jako sam zadovoljan, drago mi je da je moja prošlogodišnja vizija bila ispravna i da je Džanan iskoristio sezonu na najbolji mogući način, kaže menadžer Muse.

Miodrag Miško Ražnatović, menadžer bh. reprezentativca i novog košarkaša Real MadridaDžanana Muse, najavljuje da je Bišćanin spreman ispisati historiju u Madridu.

Ražnatović u razgovoru za N1 ističe da je prelazak 23-godišnjaka u Rio Breogan bio sjajan potez, jer je prošla sezona za Musu bila kao iz snova, postao je MVP španske ACB lige.

– Jako sam zadovoljan, drago mi je da je moja prošlogodišnja vizija bila ispravna i da je Džanan iskoristio sezonu na najbolji mogući način, kaže menadžer Džanana Muse.

  • Na pitanje da li Musin transfer spada u TOP 10 najboljih poslovnih poteza Beo Basket, Ražnatović odgovora da “ne spada”, ali s druge strane smatra da je bh. košarkaš spreman da bude lider kraljevskog kluba.

    – Džanan je spreman da bude lider Reala i neko ko će obilježiti Euroligu. Siguran sam u to, a mislim da je došao tamo da nikada ne ode, zaključuje Ražnatović.

    Musa je prvi košarkaš u posljednjih 25 godina koji je proglašen MVP-jem u Španiji, a da nije sa svojim timom obezbijedio nastup u play-offu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje