Ponedjeljak, 15. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Meridian i OKK Sloboda Tuzla: Zajedno ispisujemo nove stranice istorije 

Preuzmite sliku

Aid Berbić, predsjednik OKK Sloboda Tuzla i Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova u kompaniji Meridian, potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio podršku domaćoj košarci.

– Drago nam je da smo postigli dogovor sa kompanijom Meridian te da je potpisan sponzorski ugovor u trajanju od dvije godine. Nadamo se da će uzajamna saradnja biti nastavljena i nakon toga, jer vjerujemo da će biti plodonosna za obje strane- naveo je Berbić.

On je istakao da je ovo samo pokazatelj da dobri rezultati uvijek budu nagrađeni, te da ovakvi sporazumi otvaraju mogućnosti za niz projekata koji su u planu, ne samo usko vezano uz Klub, nego za cijelu košarkašku scenu, kada je o gradu Tuzla riječ.

  • Da je saradnja dva regionalna brenda, kao što su Sloboda i Meridian, očekivana i prirodna, saglasan je i Milisavljević.

    – Naše strateško opredjeljenje je da podržimo bosansko-hercegovačku košarku. Navijačima i simpatizerima obećavamo punu posvećenost Slobodi, kao i posebne pogodnosti u Meridianu. Nadamo se punom “Mejdanu”, a od publike očekujemo da, kao i do sada, bude velika podrška u nastavku sezone u borbi za prvo mjesto – kazao je Milisavljević.

    On je podsjetio da je kompanija Meridian nedavno potpisala sponzorski ugovor i sa KK Promo iz Donjeg Vakufa.

    Tuzla i Sloboda su evropskoj i svjetskoj košarci dali Mirzu Delibašića, Mirzu Teletovića, Elmedina Kikanovića, Miralema Halilovića… i sada su prepoznatljivi: Sloboda po igračkom kvalitetu i organizaciji, kao jedan od najorganizovanijih sportskih bh. kolektiva i radu sa mladima, a Tuzla po sjajnoj tuzlanskoj publici i dvorani “Mejdan”.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje