Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Konzum BiH Tuzla: U petak druženje sa bh. košarkašima

Preuzmite sliku

Sada je kupovina u preuređenom Super Konzumu u Tuzli i mnogo bogatija te pruža osjećaj potpune ugodnosti sa najboljim izborom svježih, domaćih i zdravih namirnica.

Druženje sa košarkaškim reprezentativcima BiH bit će upriličeno u petak 09. septembra u Super Konzum prodavnici na adresi II Korpusa Armije BiH bb s početkom u 14h. Odlična je to uvertira i podrška našim Zmajevima pred kvalifikacionu utakmicu koju igraju u subotu u tuzlanskom Mejdanu protiv reprezentacije Rusije.

Tuzla je oduvijek bila grad košarke i ne sumnjamo u podršku njenih sugrađana. Kako u Mejdanu tako i u Konzumu očekujemo veliki broj posjetilaca, pogotovo najmlađih, koji se žele baviti sportom i u našim momcima vide uzore, a košarka je definitivno super izbor za njihov kvalitetan razvoj. Naši reprezentativci tom prilikom najmlađim će pokazati i nekoliko košarkaških trikova i vještina, te zajedno sa djecom zaigrati košarku. Bit će to lijepo sportsko druženje, a naši momci sada trebaju podršku.”– istakao je Dubravko Barbarić, generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH.

Osim druženja, zabave sa košarkašima, Konzum BiH povodom reotvorenja prodavnice, priredio je za kupce posebna iznenađenja, poklone i kupovinu u uljepšanom ambijentu i obogatio asortiman proizvoda.

Naša prodavnica potpuno je preuređena i sada nudi mnogo više. Našim kupcima osigurali smo niz zanimljivih sadržaja, popuste kojima neće moći odoljeti kao i vrijedne nagrade za njihovu vjernost. Sada je kupovina u Super Konzumu u Tuzli i mnogo bogatija te pruža osjećaj potpune ugodnosti sa najboljim izborom svježih, domaćih i zdravih namirnica.” – rekla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

Već u subotu kupce očekuje kulinarki show u kojem će kupci imati priliku kuhati sa poznatim kuharima, te isprobati tek pripremljene specijalitete sa upotpunjenog gastro odjela uz poseban naglasak na riblje delicije. Večernji dio programa ponudit će muzički ugođaj uz pjesme Nene Murića.

Trećeg dana slavlja mališani će se posebno uživati u društvu najomiljenijeg Kodija, a druženju će se pridružiti i djeca iz Doma za nezbrinutu djecu Tuzla, a svi će na poklon dobiti iznenađenja Frozen i Star Wars.

Svi kupci tokom sedmodnevnog slavlja imaju priliku osvojiti kupovinu gratis, tu su i popusti za penzionere i studente, dvostruki pika bodovi, kocke sreće i mnoštvo iznenađenja.

Čekamo vas u Konzumu, zajedno podržimo bh. Zmajeve, a sebi priuštite novo očaravajuće iskustvo kupovine.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje