Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kolašinac žali zbog autogola: ”Dragi navijači, u trećoj minuti utakmice svijet mi se srušio…”

Preuzmite sliku

Fudbaleri, stručni štab, navijači na stadionu i oni pored malih ekrana bili su šokirani kada je u 3. minuti utakmice BiH – Argentina lopta završila iza leđa golmana Asmira Begovića.

Nezgodan centaršut Lea Messija, lopta preko glave Spahića ravno u nogu pogađa Kolašinca koji postiže najbrži autogol u historiji svjetskih prvenstava.

Stameni defanzivac Zmajeva i član Shalkea 04 koji je definitivno budućnost bh. fudbala oglasio se putem svog facebook profila i poslao emotivnu poruku svim navijačima naše selekcije.

”Dragi navijači, biću iskren prema vama, u trećoj minuti utakmice svijet mi se srušio. Gdje baš ja da postignem svojoj reprezentaciji autogol u meču protiv jedne od najboljih svjetskih reprezentacija?

U tom trenutku mislio sam samo na vas, na milione Bosanaca i Hercegovaca koji nas gledaju putem tv. ekrana i na pet hiljada naših navijača koliko nas je bodrilo na Maracani.

Upravo ste mi vi navijači dali snagu da se nakon šoka podignem i da već sljedeću sekundu budem ponovo sto posto skoncetrisan za patriotski i sportski zadatak koji moram obaviti na terenu za svoju domovinu.

Jučer jesmo izgubili, ali se nadam da ste svi vi prepoznali naš trud i zalaganje, koji ćemo nadamo se ponovoiti u narednim utakmicama i koji će biti nagrađen golovima i bodovima za plasman u sljedeći krug takmičenja! 90 minuta borbe za čitav život ponosa i slave! Vaš Seo!”, poručio je Kolašinac. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje