Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Italijanski mediji: “Džeko je psihički nestabilan, ali i fizički spor i nepripremljen”

Preuzmite sliku

„Il Messagero“: „Do sada je isprika za to što Džeko ne daje golove bila kako je igrao za ekipu, ali protiv ‘Verone’ ekipa je igrala za njega i ponovo ništa“.

Edin Džeko već sedmicama nije zadovoljan sam sobom i svojim igrama, što su nam još prije petnaestak dana potvrdili u njegovom PR timu. Međutim, italijanski novinari su ga poštedjeli kritičkih osvrta.

Ali, nakon posljednjeg kola, u kojem je „Roma“ kući odigrala neriješeno protiv fenjeraša „Verone“, na red je došla i najveća zvijezda naše fudbalske reprezentacije.

Italijanski novinari, koji vrše permanentan pritisak na fudbalere, trenere i rukovodioce klubova, za Edina Džeku su napisali da je „psihički nestabilan, ali i fizički spor i nepripremljen“. Odnosno, ovo je objavio novinar lista „Il Messagero“. „Džeko je neprepoznatljiv“, smatra on.

Do sada je isprika za to što ne daje golove bila kako je igrao za ekipu, ali sada je ekipa igrala za njega i ponovo ništa“, grubi su italijanski novinari, baš kao što su i njihovi igrači na terenu. Što se Edina tiče, ništa se nabolje nije promijenilo ni nakon što je Luciano Spalletti opet sjeo na klupu rimskog fudbalskog velikana. (S.B.)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,