Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

FK ‘Sloboda’ Tuzla: Počinje prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2017./2018.

Preuzmite sliku

Uprava FK “Sloboda” Tuzla odredila je cijene sezonskih ulaznica za domaće utakmice naredne sezone, a prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 10. jula 2017. godine po redovnoj cijeni od 60 KM.

Uprava Slobode omogućila je popust na cijenu sezonske ulaznice od 50 posto za penzionere i RVI tako da će za populaciju penzionera i RVI, sezonska ulaznica koštati 30 KM.

Sezonsku ulaznicu možete kupiti u prostorijama UG Prijetelji FK Sloboda Tuzla, koje je smješteno u centru grada u Ul. Kazan Mahala br.7, 75000 Tuzla u blizini gradskog parka, svakim radnim danom u vremenu od 09 do 17 sati,a petkom i do 21 sat. Sezonske ulaznice u prostorijama UG Prijatelji FK Sloboda možete kupiti i subotom od 10 do 14 sati i od 19 do 21 sat. Također, prodaja sezonskih ulaznica je omoguće i u prostorijama kluba u Ul. Trg Stara tržnica 10, 75000, Tuzla Bosna i Hercegovina svakim radnim danom od 10 do 14 sati.

Inače, redovna cijena ulaznice za domaće utakmice BHT Premijer lige i kup utakmica smanjena je sa 10 KM na 7 KM za obje tribine, a djevojkama je omogućen besplatan ulaz.

VIP ulaznice

Kada je u pitanju prodaja sezonskih ulaznica, Uprava FK “Sloboda” Tuzla uvela je novinu i omogućila VIP ulaznice po cijeni od 200 KM koje su eksperimentalnog karaktera. Naime, vlasnik VIP karte će imati pristup posebno natkrivenom dijelu Stadiona Tušanj na zapadnoj tribini te je omogućen ulaz i na ostale tribine. Korisnik VIP ulaznice učestvuje u nagradnim igrama, ima dodatne pogodnosti u planiranim aktivnostima kluba, a bit će omogućeno i predlaganje članova Skupštine kluba. Uprava kluba uveliko radi na pripremi i stvaranju uslova za redovno članstvo u klub, a do tada VIP ulaznice nude mogućnost učlanjena u crveno-crnu porodicu.

Bitno je napomenuti da kupljena sezonska ulaznica važi samo za prvenstvene utakmice BHT Premijer lige u sezoni 2017./2018., a korisnik sezonske ulaznice, po vlastitoj želji, utakmice Svetinje može gledati sa zapadne ili sjeverne tribine.

Također, po pitanju kupovine sezonskih ulaznica Uprava kluba je obezbijedila kontakt putem e-maila: info@fksloboda.ba, marketing@fksloboda.ba ili pozivom na broj telefona 035/258-058. (fksloboda.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje