Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Drugi ciklus prodaje ulaznica za utakmicu BiH – Vels: Navijači od sinoć kampuju u Zenici (FOTO)

Preuzmite sliku

Stotine navijača od sinoć kampuju u Zenici kako ne bi propustili kupiti kartu za utakmicu BiH – Vels, javlja reporter bh. novinske agencije Patria.

Zbog sigurnosnih procedura štampano je nešto manje ulaznica nego što stadion može primiti – u prodaju je pušteno 10.500 karata po cijeni od 40, 30 i 20 KM.

Dio karata prodaje se i u poslovnicama Centrotransa.

Semir Kesten rekao je da je sa svojim prijateljima došao sinoć u 23 sata, kako bi zauzo mjesto u redu za ulaznice.

zenica-karte-prodaja6

– Došlo nas je ukupno 16, hoćemo da kupimo karte i u subotu da bodrimo reprezentaciju sa tribina. Bilo nam je hladno i dugo smo čekali, ali smo veliki navijači i nadamo se pobjedi – rekao je Kesten.

Ipak, bez obzira što su navijači došli dan ranije da kupe ulaznice za utakmicu, jutros su prednost imali invalidi.

Amir Halilović rekao je da redovno kupuje karte i veliki je navijač bh. nogometnog tima.

– Ako Bog da pobijedit ćemo Vels u subotu – rekao je Halilović koji je imao čast prvi kupiti kartu nakon što su jutros puštene u prodaju.

zenica-karte-prodaja5

Prije dva dana počela je prodaja ulaznica za navijače koji su Zmajeve bodrili u ranijoj utakmici protiv Andore, a danas i za ostale navijače.

BiH na Bilinom Polju dočekuje Vels u predzadnjoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Euro 2016. u Francuskoj. Zmajevi će najvjerovatnije igrati bez najboljeg bh. strijelca Edina Džeke, no selektor Mehmed Baždarević vjeruje kako će ekipa nošena navijačima ipak doći do tri boda, piše Patria.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,