Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

“Body control” centar: Najbolje vježbe za noge (VIDEO)

Preuzmite sliku

Neovisno o tome želite li istopiti suvišne kilograme, dovesti tijelo u red, istesati ga do neprepoznatljivosti ili se ozbiljnije prihvatiti fitnessa, uvijek se morate voditi savjetima stručnjaka.

Upravo, cilj serijala emisija “Nedjeljni trening”, jeste da dodatno educiramo sve one koji su aktivni, koji redovno vježbaju ali i sve one kojima je potreban dodatni motiv kako bi se počeli brinuti o svom zdravlju i formi.

Sve dosadašnje nedjeljne treninge kao i specijalizovane treninge za sportiste te brojne savjete možete pogledati na zvaničnij stranici centra bodycontrol.ba, u prilogu pogledajte najbolje vježbe za noge te savjete kako i na koji način vježbe izvoditi pravilno kako bi učinak bio bolji:

Odgovore na brojna pitanja koja i sami možete postavljati putem zvanične Facebook stranice centra, stručno će davati profesor tjelesnog odgoja i sporta i najmlađi doktor na polju fitnessa u Bosni i Hercegovini, Jasmin Zahirović, kao i njegov mlađi kolega profesor tjelesnog odgoja i sporta i instruktor u “Body Control” centru Arman Hokić, ali i drugi instruktori centra. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje