Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Azmir Husić podnosi ostavku na mjesto predsjednika FK Sloboda?

Preuzmite sliku

Kako Tuzlanski.ba ekskluzivno saznaje predsjednik UO FK Sloboda Tuzla Azmir Husić planira da podnose ostavku na ovu funkciju.

Azmir Husić se zbog poslovnih obaveza trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama svoju odluku o mogućoj ostavci potvrdio je za naš portal a prethodno je o tome upoznao predsjednika Skupštine FK Sloboda Kemala Kurevića kao i Amera Karabegovića predsjednika nadzornog odbora u FK Sloboda.

Kako nezvanično saznajemo razlozi ostavke Azmira Husića su prethodno dogovorene tranše od strane Grada Tuzla prema FK Sloboda sa kojima Husić nije zadovoljan.

“Pozdrav iz daleke USA. Čestitam svim Slobodašima na pobjedi i prvom mjestu. Da tačno je da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Sloboda.” kazao je za Tuzlanski.ba Azmir Husić.

Više informacija oko ostavke predsjednika Husića i njegovim razlozima za to pokušat ćemo saznati do kraja dana i o tome vas informisati.

Ovakva informacija nakon što je FK Sloboda preuzela lidersku poziciju na tabeli sasvim sigurno predstavlja šok za sve navijače i simpatizere Crveno-crnih sa Tušnja. (Tuzlanski.ba)

Povezano: Husić nije mogao sam: Od “Zlatne karike” ostala samo pusta obećanja

  • husic-ostavka3
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje