Nedjelja, 29. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sve se stigne: Spavao sa 2.000 žena, ima 8 djece, dva bordela i 250 prostitutki

Preuzmite sliku

Popularno

Svojoj supruzi ne krije da je spavao sa više od 2.000 žena, niti da je, kako on tvrdi, svaku na svoj način volio.

Marko Barać (62), Hrvat koji živi u Kanberi, glavnom gradu Australije, posjeduje dvije javne kuće sa više od 250 prostitutki. Ima dva braka, osmoro djece i više od 2.000 žena sa kojima je imao seks.

 • Prostitutke-22
 • Ovim zanatom se bavi legalno od 1992. godine, kada je u Australiji prostitucija legalizovana. Njegovi bordeli danas su najposećeniji i najpoznatiji, a ponuda ženskih i muških usluga je raznovrsna.

  Kaže da od ovog posla može slolidno da se živi, pa može da priušti sebi i svojoj porodici da svakog ljeta dođu na mjesec-dva u njegov rodni Zadar.

  Kada je saznao da je pozajmljeni novac uložen u kupleraj, ušao je u taj biznis jer drugačije nije mogao da povrati svoj novac.

 • prostitucija-1223
 • Ubrzo je došlo do nesuglasica, pa je isplatio svog prijatelja i nastavio da vodi biznis sam. Krenuo je tek sa 5-6 prostitutki, a zatim ubrzo pao na dvije.

  Posao je imao uspone i padove, ali je na kraju procvjetao. Danas mušterije legalno plaćaju usluge karticama, a cijena po satu provedenom sa prostitutkom iznosi 250 australijskih dolara, piše slobodnadalmacija.hr

  Osim što dobro zarađuje, Marko Barać je srećan što ima tu privilegiju da “širi ljubav”.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,