Subota, 4. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Studentskim kreditom povećala grudi: Velike grudi su mi pomogle u karijeri više od diplome (FOTO)

Popularno

Snalažljiva manekenka upisala je fakultet i dvije sedmice išla na predavanja, kako bi se mogla prijaviti za dobijanje studentskog kredita u iznosu od 14 000 funti kojim je financirala povećanje grudi.

Britanka Catherine Byrne potrošila je novac koji ostali studenti troše na knjige, stanarinu i druge troškove na povećanje svojih grudi s B košarice na D košaricu. Dok su na sveučilištu East London vjerovali da je stvarno zanima studiranje psihologije, ona je otpočetka isplanirala da će nakon dvije sedmice odustati od studija.

Čim joj je na kućnu adresu stigla obavijest da je primljena na studij, Catharine se istog trena prijavila za studentski kredit, a prva rata sjela joj je sedam dana kasnije. Sve što je ova obožavateljica Katie Price tada morala napraviti jest odlaziti na predavanja dvije sedmice. S novcem koji joj je ostao nakon operacije platila je inekcije botoxa i filere.

Godinu dana kasnije sa sveučilišta joj je došla obavijest da je pala godinu jer nije dolazila na predavanja, a ona se oduševila. Naime, imala je pravo tražiti još 70 000 funti za ponavljanje godine. Novac je i dobila te ga je potrošila na nove kozmetičke zahvate. Njene grudi još su veće te nosi košaricu H.

“Velike grudi su mi pomogle u karijeri više od bilo koje diplome”, rekla je Catherine za The Sun.

Studentske kredite oni koji su ih dobili moraju vratiti kad počnu zarađivati više od 17 000 funti godišnje. Međutim, Catharine tvrdi da nikad neće vratiti taj novac. Već je izračunala da će joj se dug otpisati ako 25 godina zarađuje manje od praga. Zbog toga mjesečno odrađuje samo nekoliko snimanja mjesečno, što znači da zarađuje manje od propisanih 17 000.

“Manekenstvo nije dobro plaćeno, a ja odrađujem tek nekoliko snimanja mjesečno, pa ne mislim da ću zarađivati dovoljno da mogu vratiti kredit”, rekla je.

Otkrila je da je cijeli plan osmislila kad je čula za studentske kredite, jer je oduvijek željela velike grudi, no nije imala novca za operaciju.

“Očajnički sam željela postati model, a da uspijem kao Katie Price, morala sam imati velike grudi”, rekla je. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje