Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Seksi čistačica ulica zahvaljujući fotografijama postala miljenica nacije (FOTO)

Preuzmite sliku

Popularno

Bilo da pozira u narandžastoj uniformi, trapericama ili kupaćem kostimu, Rita Mattos uvijek izaziva oduševljenje. Zahvaljujući svojim fotografijama postala je miljenica nacije

“Seksi čistačica” – taj je nadimak dobila čistačica ulica iz Rio de Janeira nakon što je na društvenim mrežama objavila svoje zanosne fotografije koje su se vrlo brzo počele širiti i preko WhatsAppa. Bilo da pozira u narandžastoj uniformi, trapericama ili kupaćem kostimu, Rita Mattos uvijek izaziva oduševljenje.

Rita je zbog popularnosti dobila priliku progovoriti i za brazilske medije. Za jedan tabloid izjavila je kako bi se slikala gola da joj se ukaže prilika i dodala: ‘Ljudi se iznenade kad vide lijepu djevojku koja radi kao čistačica ulica. Govore mi da mogu naći bolji posao, ali ja se pitam zašto bi smetljari, trebali nužno biti ružni? To su predrasude, ponosna sam na svoj posao. On je težak, ali zna biti i zabavan’.

Rita svakoga dana ustaje u 4.20 ujutro, a njena smjena traje punih 12 sati. Rita je inače u vezi već sedam godina, a dečko joj je isto čistač.

Prije nego je otkrila svoje adute nije ni sanjala da će postati miljenica nacije. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje