Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Protiv jednoličnog seksualnog života: 6 seks igrica koje još sigurno nisi probala

Preuzmite sliku

Popularno

Loš ili jednoličan seksualni život može razoriti čak i kvalitetne veze s jakim temeljima.

Bilo da su sasvim jednostavne ili upotpunjene seksi rekvizitima, vruće igre jačaju oslabjele veze u kojima su strasti zbog kolotečine u kojoj su se našle, počele slabiti. Stoga ne oklijevaj i neka igre počnu.

Istina ili izazov

Jedna od jednostavnih i nezahtjevnih vrućih igrica je ona sa seksi bocom istine za koju su potrebni komad kartona, flomaster i boca. Na kartonu iscrtaj polja te u njih upišite dijelove tijela. Na bocu stavi naljepnicu na kojoj je ispisano “poljubi”. Ti i partner naizmjence vrtite bocu i razmjenjujte poljupce. Zaigrajte seksi inačicu igre – “Reci istinu ili se usudi napraviti ovo!”. Oboje napišite na papiriće bar pet hrabrih “usudi se” prijedloga te papiriće ubacite u šešir i počnite igru.

Neka partner bira hoće li reći istinu ili će napraviti nešto iz kategorije “usudi se”. Ako odabere istinu, potrudi se da mu postaviš škakljivo pitanje na koje silno želiš čuti iskren odgovor. Želiš li partneru prenijeti svoju seksi poruku, učini to dodirom tako da je prstom nježno ispišeš na njegovim leđima, slovo po slovo. Pravilo je da samo jednom može tražiti da ponovno ispišeš neko slovo. Ako pogodi šta si napisala, ima pravo na ispunjenje jedne svoje seksi želje. Ako ne dešifrira tačno tvoju poruku, on tebi ispunjava želju.

Boca istine

Na kartonu nacrtaj krug i podijeli ga na dijelove. U svaki dio upiši mjesta na tijelu – usne, vrat, obraz, grudi, noge, ruke, leđa, a u jedno polje upiši “po tvom izboru”. U sredinu kartona stavi bocu i zavrti je. Kada se boca zaustavi grlo boce će pokazati polje na kojem je ispisan dio partnerova tijela koji moraš poljubiti, a u drugom krugu igre izmasirati. U polja možeš upisati i seksi zahtjeve poput, francuskog poljupca, striptiza i slično koje će onaj ko je zavrtio bocu morati ispuniti.

Vruće kockice

Nabavi dvije kockice, nešto veće od onih za čovječe ne ljuti se. Na stranicama jedne kocke napiši radnju koju partner treba napraviti, poput poljubi, lizni, izmasiraj i sl. Na stranice druge kocke ispišite dijelove tijela, poput usne, uho, vrat itd. Obje kockice treba baciti istovremeno te potom izvršiti ono što piše na gornjim plohama.

Čovječe zapali se

Igra se igra s dvije kockice. Na površine jedne kockice nacrtaj omiljene ili još neisprobane seks-poze, a na površine druge kockice ispišite mjesta poput kuhinja, auto, lift. Bacite obje kockice istovremeno i one će vam “odrediti” sljedeću seks- pozu i mjesto.

Monopoly

Mala preinaka zapisanih pravila učinit će svaku društvenu igru erotičnom, ističu seksolozi. Zaigraj klasični monopoly, ali tako da zaustavljanje na partnerovu teritoriju, umjesto novcem, plaćaš maštovitom seks-akcijom prema svom ili partnerovu izboru.

Zavodljiva igra zalogaja

Pripremi romantičnu večeru, a na jelovniku neka budu jela koja možeš jesti prstima. Na top listi seksi objeda su školjke, kamenice, voće i povrće te čokoladni fondue. Prije nego što zalogaj staviš u usta, senzualno ga obliži sa svih strana. To će razbuditi partnerovu maštu. (miss7zdrava.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,